Bootcamp

Combinatie van cardio en fitness in de buitenlucht

Afgelopen jaren ben ik werkzaam voor o.a. Justitie. Hier geef ik les aan het personeel in zefverdediging en weerbaarheid en tevens geef ik les aan het interne bijstandsteam (te vergelijken met ME van de politie). Ik heb les gegeven bij een sportschool waarbij ik buiten het begeleiden bij de fitness les gaf in aquarobic’s, tai bo, spinning en steps. In het buitenland ben ik gecertificeerd en werkzaam geweest als skileraar.

De bootcamp trainingen zijn voor zowel mannen als voor vrouwen. De trainingen zullen worden aangepast naar jouw fitheidsniveau. De Bootcamp trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van de algehele fitheid en op verbetering van kracht en conditie. Dit gaat gepaard met het verbranden van vet en het opbouwen van een strak lichaam.

Met Bootcamp trainingen gaan we “back to basic” en zullen we trainen in de natuur (strand, bos, park, weiland of duinen). Een Bootcamp training gaat door als er minimaal 5 personen officieel deelnemen.

? Extra motivatie om te sporten;

? Sporten onder professionele begeleiding;

? Afvallen en verbetering van de conditie;

? Individueel sporten en toch als team.

? Instromen op elk gewenst moment

Bootcamp training € 12,50 per les (60 minuten).

Met de Van Beek Sport 10 rittenkaart krijgt u 10 lessen voor slechts € 99,00.

Van Beek Sport 10 rittenkaart aanschaffen

Bel voor de eerst volgende beschikbare bootcamp en verzamelpunt.

Jeroen van Beek

(06) 55 75 49 88

Klik hier om je in te schrijven